Yritys

Painotalo Westman on vuonna 1982 perustettu aito perheyritys. Pirkko ja Lasse Westmanin perustama yritys toimii edelleen alkuperäisissä tiloissa Kotkan Sapokassa Gutzeitintiellä ja nyt toimintaa pyörittää poika Niko Westman.

1980-luvulla painomme keskittyi offset-painamiseen mutta nyt suurin osa tuotannostamme tapahtuu moderneilla digipainokoneilla ja jälkikäsittelylaitteilla. Tilauksesta riippuen valitsemme tuotantoon joko digi- tai offset-laitteet työn vaatimien kriteereiden perusteella.

Vuosien varrella olemme painaneet niin leffajulisteet, lomakkeet, pääsyliput, flyerit kuin esitteetkin. Maailma on mennyt eteenpäin ja me siinä mukana. Ota yhteyttä niin hoidetaan painotarpeenne kuntoon – nyt ja tulevaisuudessa.

Ympäristö

Varastolaatuisten papereidemme valikoima on valittu ympäristö huomioiden. Lähes kaikilla käyttämillämme materiaaleilla on yksi tai useampi ympäristösertifikaatti.

Lisäksi kierrätämme kaiken syntyvän jätteen; paperit, pakkausmateriaalit, värikasetit sekä kaiken painoprosessista ja tuotannosta syntyvän jätteen.